Marketingondersteuning voor een vaste prijs.

Voor de ondernemer die behoefte heeft aan extra marketingkracht.

Je bent ondernemer geworden omdat jij je elke dag bezig wilt houden met wat jij het liefste doet. Om mensen te helpen en verblijden met jouw product of dienst. Maar er komen bij het ondernemerschap veel andere taken kijken. Waardoor je het gevoel hebt dat je alles maar half op kunt pakken. En dat is heel frustrerend.

Je wéét wel dat je zichtbaar moet zijn voor jouw doelgroep, maar hebt geen idee waar je de tijd vandaan moet halen om dit te realiseren. Door jouw regelmatig terugkerende marketingactiviteiten uit te besteden, blijft jouw merk structureel onder de aandacht zonder dat jij je hier druk over hoeft te maken. Jij ervaart meer rust en dat is heel wat waard.

Mærke is jouw duurzame partner
Wij bouwen verleidelijke merken en ontwikkelen passende marketingacties die opvallen en aantrekken, zodat jij de logische keuze wordt voor jouw ideale klant. Wij maken niet wat je vraagt, maar wat je nodig hebt. Kijkend naar de doelen die jij wilt bereiken en de ervaring die jij jouw doelgroep mee wilt geven. Van logo tot brochure, van website tot social media.

wat houdt het in

Als marketingverlengstuk van jouw organisatie zetten wij ons iedere maand weer in om jouw merk levend te houden en het contact met jouw potentiële en bestaande klanten te onderhouden.

Wij verdiepen ons in jouw bedrijf en branche, zodat we precies weten hoe we jouw merk goed in de markt kunnen zetten.

Afhankelijk van de behoefte bepalen wij het benodigde aantal uren die per maand nodig zijn. Moeten alleen de social media kanalen worden bijgehouden? Zijn er ook blogs voor op de website nodig? Is er sprake van een periodieke nieuwsbrief? Of zijn er andere maandelijks terugkerende activiteiten waar wij invulling aan kunnen geven?

Up-to-date social media

Inspirerende blogs

Periodieke nieuwsbrief

“Doordat Mærke ons iedere maand helpt met het bijhouden van onze social media, blogs en nieuwsberichten, blijven wij online zichtbaar zonder dat wij er zelf omkijken naar hebben. Ieder zijn expertise. Het uitbesteden geeft ons meer rust.”

Renée Bron – Zeelenberg Architectuur

Ideaal voor zowel de ZZP’er als het MKB.

De maandelijks marketingondersteuning is ideaal voor de ZZP’er die alle taken binnen het bedrijf zelf oppakt. Je zou het liefst een extra paar handen willen hebben, omdat er structureel te weinig uren zitten in een dag. Aan het einde van jouw werkdag heb je veel werk verzet voor je klanten, maar jouw eigen marketing is er alweer bij ingeschoten.

Ook als ondernemer binnen het MKB met een team kun je tijd tekort komen voor de broodnodige marketingactiviteiten. Je hebt geen vaste marketingmedewerker, maar verdeelt deze taken over jouw collega’s. Structuur en focus zijn hierdoor ver te zoeken, twee zaken die juist van belang zijn voor een professionele marketingaanpak.

wie wij zijn

Over Mærke

Wij helpen merken verder. Dit doen wij door het bouwen van sterke merkidentiteiten die opvallen en aantrekken. En door het ontwikkelen van marketingacties die aansluiten bij jouw merk, doelen en de behoeften van jouw doelgroep. Van logo tot brochure, van website tot social media.

wat krijg je

Jouw voordeel elke maand.

Doordat wij iedere maand jouw doorlopende marketingactiviteiten overnemen, hoef jij geen moeite meer te doen om je de verschillende marketingmiddelen en -technieken eigen te maken. Pakkende teksten schrijven voor je social media kanalen, de juiste foto’s er bij zoeken, inspirerende blogs en nieuwsberichten plaatsen, wij regelen het voor je. Jij maakt zo meer tijd vrij om je bezig te houden met het werk waar jij écht goed in bent. Om jouw aanbod aan te scherpen en meer klanten te kunnen helpen. Om te doen wat je leuk vindt.

Pakkende teksten

wat kost het

Jouw investering

va. €295,-1

1 ex. BTW / maand

“In het kader van ‘practice what you preach’ laat ik de dingen waar ikzelf geen tijd voor heb, graag over aan professionals. Mærke houdt mijn website up to date, denkt mee over de invulling van de klantreis van mijn diensten en ondersteunt bij de marketingacties die hiervoor nodig zijn.”

Peter Stip – ActionCOACH business coach

veelgestelde vragen

Twijfel je nog?