Mærke [mer-ke] is Deens voor ‘merk’.

onze motivatie

Een merk ontstaat vanuit een overtuiging. Dat jij iets te bieden hebt wat anders is, of beter.

Drijfveren die zorgen voor energie. Dat geldt ook voor ons. Wij zijn de ‘one-stop-shop’ voor het bouwen en onderhouden van sterke merken. Merken met een onderscheidende uitstraling en een eigen verhaal.

Wij geven betekenis aan jouw merk, willen dat jouw merk de klant raakt, zodat jij de logische keuze wordt. Niet door het hardste te schreeuwen dat jij de beste bent, maar op een manier die als echt en betrouwbaar wordt ervaren.

En net zo belangrijk: in dit proces willen wij zo min mogelijk schade toebrengen aan de wereld om ons heen.

Dat is ons ideaal.

waar wij voor staan

Dit is waar wij waarde aan hechten, hoe wij denken. Kun jij je hier in vinden? Dan zijn wij het bureau voor jou.

1

Duurzaamheid als rode draad

Wij zetten onze creativiteit in om zowel jouw merk te versterken als een positieve maatschappelijke bijdrage te leveren.

Wij vinden het belangrijk om bewust om te gaan met onze planeet en kijken bij iedere stap in ons proces wat een goede, duurzame optie is. Verandering begint tenslotte bij jezelf.

2

Wij doen niet aan holle frasen

Wij richten ons op verdieping en houden van écht. Echte mensen en geloofwaardige verhalen.

Alleen dan kun je een echte connectie maken. Wij vinden voor jou het verhaal dat jou zo anders maakt dan de rest en vertalen dit in een unieke identiteit en stijlvolle, effectieve uitingen. Zonder loze beloften; wat je ziet is wat je krijgt.

3

Ieder heeft zijn eigen vak

Jij bent goed in jouw werk en wij in dat van ons. Wij zien een opdracht liever als een open vraag.

Natuurlijk kunnen wij maken wat jij vindt dat je op dat moment nodig hebt. Maar wij kijken liever eerst naar het doel dat je wilt bereiken. Is het beoogde middel dan de juiste of is er ook een andere oplossing?

4

Liefde komt van twee kanten

Wij houden van langdurige relaties. Met onze leveranciers, partners én onze klanten.

Wij verdiepen ons vol enthousiasme in jouw merk om producten te kunnen leveren waar jij trots op kunt zijn. En waar wij zelf volledig achter staan. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Zonder jouw input kunnen wij niets. Stel je voor ons open, dan ontstaan er mooie dingen.

5

Consistentie is de norm

Een sterk merk is herkenbaar en wekt vertrouwen. Consistentie maakt daarbij het verschil.

Jouw boodschap en uitstraling moeten bij ieder contactmoment met jouw merk hetzelfde zijn. Zodat het herkenbaar is, wordt onthouden en mensen aan jouw merk bindt. Wees jezelf, altijd, dan krijg je vrienden voor het leven.

wie wij zijn

het Mærketeam

Met ons kleine, vaste team en een flexibele schil van creatieve experts bieden wij een totaalpakket om jouw merk goed op de kaart te zetten.

Strategisch en conceptueel zijn wij zelf aan ieder project verbonden. En waar wij een beroep doen op ons netwerk, blijven wij altijd de eindverantwoordelijke en jouw vaste aanspreekpunt.

Een productontwikkelaar in hart en nieren, met een grote liefde voor het bedenken van creatieve concepten, ontwerp en vormgeving.

Zijn voelsprieten staan altijd aan, inspiratie is overal om hem heen. Haalt zijn energie uit het doorgronden van de vraagstukken van klanten en deze te vertalen in passende, effectieve middelen. Creativiteit en kwaliteit zijn daarbij een vanzelfsprekendheid.

We doen het goed, of we doen het niet.

‘wees niet hetzelfde, maar beter’

Met een achtergrond in de marketingcommunicatie adviseert zij graag over de te nemen strategie en schrijft zij een passende boodschap.

Met oog voor compositie en detail, biedt zij een kritische noot binnen het ontwikkelingsproces. De planning strak in de gaten houdend, zorgt zij ervoor dat er gedaan wordt wat er gedaan moet worden.

Alles om te kunnen leveren wat wij beloven.

‘de details maken een ontwerp’

onze klanten

Wij werken met merken waarin wij geloven.