Afwijkend van de norm.

Van Nicholas Bicycles

Als vaste design- en marketingpartner van deze Nederlandse producent van high-end Titanium sportfietsen hebben wij veel moois mogen maken. Ieder middel ademt dezelfde mystiek en kwaliteit die zo kenmerkend is voor Van Nicholas. En draagt bij aan het creëren van het ‘wannahave’-gevoel. Alles in de kenmerkende beeldstijl van Van Nicholas. Gedurfd, karaktervol en contrastrijk.

Van Nicholas lookbook

Na een herpositionering van het merk was er behoefte aan meer merkbeleving. Het jaarlijkse magazine werd een lookbook. Het magazine was al geen standaard productcatalogus, maar met het lookbook gingen we nog een stapje verder. Het gebruik van krachtig beeldmateriaal werd belangrijker dan ooit, ondersteund door sterke, compacte teksten. Ingedeeld op basis van de drieledige merkfilosofie neemt het lookbook je steeds dieper mee in het verhaal van het merk en haar producten. Alles in de kenmerkende beeldstijl van Van Nicholas. Gedurfd, karaktervol en contrastrijk.

Wij hebben de ontwikkeling volledig uit handen genomen; van de inhoudsbepaling tot de volledige uitvoering hiervan in iIllustraties, fotografie, fotobewerking, grafisch ontwerp en copywriting.